dissabte, 11 de juliol del 2015

Vuitè dia de colònies!

Molt bon dia des de la colònia Apassomi
Què tal tot? Nosaltres seguim amb les nostres aventures aquí a Pontons, tot i que ja s'olora l'últim dia, cosa que ens entristeix i alegra a la vegada. 

Ahir al matí els més petits de la colònia vam rebre la visita d'una científica una mica excèntrica, la qual ens va assegurar que podíem sortir del Món Perdut construint un coet i creant el combustible adequat per fer-lo enlairar, així que vam confeccionar primer els nostres propis coets i els vam decorar al nostre gust.
Els d'After vam jugar a una sèrie de jocs de confiança per enfortir les relacions entre els diferents membres del grup.

Per dinar vam menjar un bon plat de puré de patates gratinat i carn arrebossada, mmm!

A la tarda era l'hora de buscar un combustible per als nostres coets: ens vam divertir fent experiments de tots mena i ens vam quedar bocabadats amb la màgia de la ciència. 
Els més grans ens vam mullar de cap a peus a la gimcana d'aigua

Per sopar, una mica d'arròs tres delícies i truita amb formatge. Com ens cuiden!

A la nit, els de Colònies vam jugar al macro joc de la oca, una manera diferent de veure aquest joc de tota la vida! 
Els d'After vam tenir la nit que tant esperaven: la nit de por! Vam passar una terrorífica nit ambientada de foscor i espelmes, i vam passar una mica de por per després poder riure tots junts de les nostres reaccions.

Això és tot per avui, seguiu atents i ens veiem ben aviat!

Recordatori: Us recordem que demà ens veiem a la casa de colònies Penyafort a Pontons a les 16h.

Us recomanem que per accedir a la casa aneu per l'Autopista AP 7 fins a Vilafranca del Penedes i allà agafeu la carretera direcció Sant Marí Sarroca - Torrelles de Foix - Pontons (uns 20 km), abans d'arribar al poble de Pontons a mà dreta hi ha l'accés a la casa