dissabte, 4 de juliol del 2015

Primer dia!!

Boooooon dia pares i mares!!!

Què tal esteu? Que ja ens trobeu a faltar? 
Nosaltres no hem parat!
En realitat, us hem de confessar que aquesta nit no hem dormit gaire!! Quina nit!! Quina xarrera! Quina gresca que han fet alguns!

...però anem per parts i abans d'explicar-vos el moment, comencem pel principi:
des del primer moment que vam pujar al bus, vam intuir que aquests serien uns grans dies, i de moment sembla que no anem equivocats. Vam parar a dinar a mig camí i allí ens vam dividir en grups. Els més petits, els de Colònies, portem els noms dels capitans més importants dels 7 mars: Crusoe, Nemo, Haddock i Kirk. Els de Colònies After hem adoptat els noms de quatre illes del Carib: Manua Loa, Miyaue, Hanaley i Kahoolawe.

En arribar a la casa de colònies, després de berenar pa amb xocolata, ens vam instal·lar a les nostres habitacions i vam començar la primera activitat de tarda de les colònies, que va consistir en elaborar una sèrie de normes que s'han de seguir al llarg de la nostra aventura per les terres del Penedès per tal de conviure en pau i harmonia.

En acabar, i amb la gana que teníem, vam entrar al menjador disposats a festejar-nos un bon àpat: una deliciosa sopa acompanyada de llonganissa i patates fregides, mmmm..!!

A la nit tant els de Colònies com els d'After vam presentar els cançoners d'aquest any, cadascun a la seva manera. Mentre que els més petits van ballar al ritme d'uns pirates que ens van visitar, els més grans ho van fer com si es tractés d'un concurs de la televisió.

Després d'un dia tan intens com el primer dia de colònies, ens vam reunir per fer la pegària-reflexió del dia, un moment per parar-se a pensar, estirats sota la llum de les estrelles. Tot i que s'augurava una nit tranquil·la després d'un dia com aquest, a més d'un li va costar agafar el son...

Bé, això és tot per avui, tant de bo siguin així la resta de dies, segur que el que ens espera no serà menys! 

Fins aviat!