dilluns, 6 de juliol del 2015

3r dia!

Salutacions des de la colònia de l'Apassomi! 


Com esteu? Aquí cada dia és una gresca, no pensàvem que els dies poguessin donar per tantes coses, quasi no parem!

Ahir al matí als més petits se'ns va presentar un nàufrag que va arribar al Món Perdut fa una colla d'anys, i que semblava que l'aigua salada l'hagués trastocat: el seu únic amic era una pilota amb una cara dibuixada. Li vam explicar la nostra preocupació per sortir del Món Perdut i ens va dir que la millor manera de comunicar-se per demanar un rescat eren els missatges en botella, així que vam muntar una gran gimcana d'aigua, on vam acabar xops de cap a peus! Però la nostra sorpresa va ser gran quan ens vam adonar que el nàufrag, que no estava molt bé del cap, havia llençat les botelles a la piscina enlloc del mar!

Els més grans vam tornar a rebre la visita de la Reina de l'Illa, i ens va explicar que per una bona supervivència, a part de caçar i buscar aigua, és també essencial el descans, així que vam construir uns refugis on poder estar arrecerats dels perills de l'exterior.
A l'hora de sopar ens vam trobar a taula un bon plat de meló amb pernil i llonganissa amb salsa de tomàquet, que bo!

El dinar no va estar gens malament, com van volar els macarrons!

A la tarda ens va visitar el Fra Jordi i ens va oferir una petita eucaristia, on cada grup va poder fer les seves ofrenes i pregàries, relacionant-ho amb les colònies i els dies que estem passant aquí. 


A la nit les nenes i els nens de Colònies vam participar en el gran concurs anomenat Culturín, i vam gaudir d'una gran vetllada jugant amb les lletres. 
Els de After vam muntar una gimcana entorn de les emocions, gràcies a la qual vam aprendre la importància de la cooperació i del diàleg entre altres coses. 

Això es tot per avui, us anirem informant de les nostres aventures a Penyafort, estigueu atents!