dijous, 9 de juliol del 2015

Sisè dia: d'excursió

Bon dia des de Pontons!

Ahir vam complir sis dies a les colònies, i cada cop veiem el final més i més a prop... tots tenim ganes de veure un altre cop els nostres pares i amics que s'han quedat, però per altra banda no volem que això s'acabi. Ara estem gaudint de cada moment que ens queda aquí encara més, i el tarannà de les colònies forma part del nostre dia a dia.

El d'ahir va ser un dia diferent: tota la colònia vam carregar-nos les motxilles a l'esquena per marxar d'excursió. Els més grans portaven les motxilles més grans i més plenes, i és que ells no tornaven aquell dia: han passat la nit en tendes de campanya a dalt de tot d'un mirador! Però això deixarem que us ho expliquin ells avui quan tornin, així que estigueu atents.

En l'excursió d'ahir vam passar pel lloc fins on havíem arribat a la nostra caminada de fa uns dies, i encara vam anar molt més lluny. Vam portar un bon ritme i no va haver-hi incidents destacats, i el camí va valdre totalment la pena. Quan vam arribar fins on tocava, després de descansar una bona estona, ens vam separar: els de Colònies van desfer el camí mentre que els d'After van seguir endavant fins arribar al terreny de Puig Castellar, on han passat la nit.

Després de tornar, els de Colònies vam fer un bon berenar i ens vam tirar de cap a la piscina, i és que era el que més necessitàvem! Ah, i no podien faltar les dutxes.

El moment de sopar va ser una mica estrany sense els d'After, però tant nosaltres aquí com ells a dalt de tot vam menjar el mateix: una boníssima amanida de pasta i sèpia arrebossada. 

El joc de nit va consistir en dibuixar al ritme de la música en un gran paper per confeccionar les veles d'un vaixell pirata. En acabar, i després de la reflexió de cada nit, vam caure rendits al llit: quin dia més intens!

Tan bon punt com arribin els més grans ens explicaran com ha anat la seva aventura, us seguirem informant. Que tingueu un gran dia!