dimarts, 7 de juliol del 2015

Quart dia de colònies!


Mooolt bones des de Pontons!
Ens trobem al bell mig de les colònies! Aquí tot va molt bé i el temps ens ha acompanyat en tot moment, així que no cal que patiu gens per nosaltres.

Ahir al matí els nens i nenes de Colònies vam rebre una curiosa visita: un aborígen de les cavernes. Desesperats per sortir de l'illa, li vam demanar ajuda, i ens va explicar (a la seva manera) que el millor mitjà de comunicació són uns instruments que fan servir les tribus prehistòriques, així que vam construir uns ingeniosos tambors i maraques amb el material que teníem. 
Els més grans vam continuar escrivint en els nostres quaderns de bitàcola les experiències i anècdotes viscudes aquí. També ens ho vam passar genial a  la gimcana que vam fer per trobar el material que necessitaríem per la tarda: brúixola, mapa, pals per fer foc... endevindeu què faríem aquella tarda?

Quan va arribar l'hora de dinar, ens van posar al davant uns exquisits plats de cigrons i carn amb xampinyons!

La tarda va ser una mica diferent a les que havíem viscut fins ara: vam agafar les motxilles, ens vam calçar les bambes i vam marxar d'excursió tots junts. No va ser una llarga travessia però és ben cert que vam acabar esgotats! Tot i així, va ser molt gratificant poder marxar tota la colònia, grans i petits, i ajudar-nos els uns als altres a seguir el pas.

Després de tant caminar, ens hauríem menjat qualsevol cosa que ens haguessin posat al plat, i més si era un bon plat de sopa i truita amb embotit.

A la nit era l'hora de provar els instruments que els més petits havíem fet al matí, i vam crear uns ritmes que de ben segur van ser escoltats per algú. No tenim dubte que ben aviat sentiran els nostres missatges i ens vindran a rescatar!

Us seguirem informant de les nostres aventures a Pontons, no ens trobeu gaire a faltar!