dilluns, 7 de juliol del 2014

Tercer dia, el gran circ de les colònies



Benvolguts pares i mares!!



Quin diumenge més complert vam viure ahir! Com cada dia, tot i ser cap de setmana, ens va tocar matinar; a les 8:30 com sempre. Després d’esmorzar ens vam reunïr al peu de la bandera per donar el bon dia a la colònia. Tot seguit va sortir de la màquina dos nois ben curiosos; eren dos pallassos els quals ens van dir que havien vist passar pel seu circ les dues ajudants però que les van fer desaparèixer amb una caixa màgica. Així que vam decidir fer una sèrie d’espectacles per a veure si tornaven. Activitat de matí: preparar aquests balls i espectacles.



A continuació i després d’haver fet gana vam preparar-nos per dinar; com sempre tot molt bo! I després de l’hora lliure i de piscina va arribar una de les coses més esperades pels nens: dutxes! Ens havíem de posar ben guapos perquè aquella tarda hi havia eucaristia, com sempre de la mà del fra Jordi. D’aquesta manera vam preparar unes pregaries i unes ofrenes que vam llegir i donar durant la celebració.



Quan aquesta es va acabar, ja força tard, varem anar a sopar, tot deliciós! A posteriori i després de la trobada de grup ens vam començar a vestir i preparar per la gran actuació; el gran circ de les colònies!



Van començar els més petits (Osmi) fent de domadors de lleons, tot seguit els de segon (Seleni) van fer de mims, després d’aquests els de tercer (Zinc) ens van fer riure una estona amb una representació còmica com a pallassos. A continuació vam fer una pausa en la qual un grup dels de 6é (Rubidi) ens va animar a tots a ritme de “Bailando”. Després d’aquesta petita pausa els de 4rt  de primària (Tel·luri) ens van ensenyar els seus millors trucs com a macs. Posteriorment un grup de 5é (Xenó) ens va deixar bocabadats amb la seva actuació d’equilibris i l’altre grup (Bismut) amb el seu art com a malabaristes. Finalment, l’altre grup de 6é (Argent) va tancar la vetllada amb un altre espectacle d’animació.



Els dos pallassos van estar molt contents però finalment no vam poder fer tornar les ajudants del doctor. Això vol dir que encara ens esperen un munt més d’aventures i sorpreses.



Fins demà família! Que passeu un bon dia! Per aquí dalt avui ens plou una mica,  tot anirà fantàsticament bé! Ens veiem!