dijous, 10 de juliol del 2014

Sisé dia, les aventures de la tercera edat




Hola hola pares i mares!!

Com va tot? Ja estem a la recta final de les colònies, i se’ns està fent molt i molt curt!

Primer de tot explicar que per motius meteorològics, vaja el temps, vam decidir canviar de dia l’excursió, que serà avui.

Ahir al matí van aparèixer de la màquina dos personatges molt peculiars, dos àvies, exactament les ja conegudes d’altres anys, àvies viatgeres.  Aquestes amb les seves motxilles van arribar explicant-nos que se’n anaven de viatge i que si les podíem ajudar a recuperar unes fotos de l’Apassomi que havien perdut feia un temps per aquestes terres. Però primer degut al temps vam fer un pal de pluja perquè desapareguessin tots el núvols i el mal temps (ha funcionant).

Després de l’activitat de matí ens vam disposar a dinar i després de l’hora lliure vam donar pas a l’activitat de tarda, ja que les iaies van tornar per invitar-nos a passar una tarda de festa i “desenfreno” amb un fabulós bingo.

Ja acabada l’ activitat de tarda, vam fer les respectives assemblees de grup i seguidament varem anar a sopar. En acabar i després d’ haver comentat el dia a la trobada de la colònia, ens vam dividir en dos grups: Osmi, Seleni, Zinc i Tel·luri (primer, segon, tercer i quart respectivament) que es van quedar a la sala de tallers fent jocs tradicionals i de taula, mentre que el segon grup, Xenó, Bismut, Rubidi i Argent, (quart i cinquè) van anar al menjador i es van trobar una sorpresa. Van trobar una de les dues iaies plorant, i els va explicar que la seva amiga havia entrat en una casa encantada per recuperar unes fotos i encara no n’ havia sortit. Per això va demanar ajuda als nens i nenes, a tots aquells que volien participar-hi, i així va començar l’ esperada nit de por.

I com cada dia després de la reflexió ens en vam anar a descansar. Fins demàaa!!!

Demà en principi el blog sí que es publicarà a la tarda! Ens veiem família!