dissabte, 5 de juliol del 2014

Primer dia, comença l'aventura!



Hola un any més pares i mares, benvinguts de nou al “blog” de les Colònies 2014.



Com va? Ja comenceu a trobar a faltar als petits? 



Com us explicarem ahir vam parar a menjar a la Universitat Autònoma de Barcelona, una hora i mitja després d’abandonar-vos a la Plaça Europa. Després de dinar i dur a terme les habituals activitats de coneixença, vam dividir-nos amb els grups definitius amb els que compartirem la majoria de les nostres activitats durant aquests 10 dies.



En acabar ens vam dirigir cap al que serà la nostra llar; quina casa més maca, i quines vistes! Des de la nostra finestra podem veure una vall meravellosa. Tot seguit i després de descarregar les motxilles i escollir els llits i les habitacions, tota la colònia va fer la seva primera menjada a la casa, el berenar.  



Com ja és habitual, el primer que s’ ha de fer és establir unes normes i uns horaris iguals per a tota la colònia, així doncs, l’activitat de tarda es va centrar en això. A continuació vam agafar els nostres tovallons i vam fer cua esperant el sopar. Els cuiners de la casa ens van preparar sopa i truita a la francesa; tot molt bo!



Després de sopar varem dirigir-nos al pati amb ganes d’activitat de nit. La presentació del cançoner! En la qual vam ballar, vam cantar i sobretot vam riure! Però quan pujàvem ens varem trobar una sorpresa; el Doctor que ens havia demanat ajuda al matí havia aparegut de nou amb les seves ajudants amb la intenció d’inaugurar la “Màquina del Temps”, però no va acabar de funcionar i les seves dos companyes es van quedar atrapades en una altra època! Quina aventura ens espera!!!!



Abans d’anar dormir, ja cansats de totes les experiències viscudes aquest primer dia, ens vam relaxar amb el moment de reflexió que aquest any ve acompanyat de la història sobre una estrella.



I... Bona nit bons germans, Déu us dongui un bon son... Tot i que va costar una mica dormir, ahir va ser un gran dia! I encara ens en queden 9 més per viure!