diumenge, 6 de juliol del 2014

Segon dia, vingut des de l' època medieval: El joglar



Bon dia des del Montseny família!

Ahir varem deixar enrere el primer dia sencer de colònies!

A les 8:30 del matí la música va començar a sonar i va anar enfilant-se per les lliteres i despertant a tots els nens de la colònia. Un cop llevats i ja ben esmorzats, vam aixecar per primera vegada la bandera i vam estrenar l’himne de la colònia! Quin ritme!

Tot seguit va començar l’hora del dia més temuda per tots els nens: els serveis. Alguns més contents perquè els hi tocava fer exterior i alguns no tant encarregats de lavabos, es van fer tots amb èxit!

I... misteriosament de dins de la nostra màquina del temps va aparèixer un “Joglar” vingut per error de l’època medieval al qual vam decidir ajudar econòmicament al seu poble. Per aquest motiu varem decidir fer un mercat. Així doncs al matí es van fer diversos tallers (boles d’arròs, imans, pins, punts de llibre i amulets de la bona sort) amb els quals recaptaríem diners per al joglar.

En acabar, i després d’ haver fet gana, vam entrar al menjador disposats a disfrutar d’ un bon dinar. Efectivament, i tal i com ens pensàvem, vam gaudir d’ uns deliciosos espaguetis seguits de llonganissa i un flam. A continuació, va arribar el temps de l’ hora lliure i piscina. Quina aigua més gelada!!

Posteriorment i després de berenar xocolata i una ensaïmada van donar pas a l’activitat de tarda inaugurant el mercat medieval en el qual vam posar en venta tot el que havíem fet al matí i vam aconseguir els diners que necessitava el nostre misteriós invitat.

Quan ja vam haver acabat l’assemblea de grup i vam haver sopat, un menjar molt saludable (verdura, peix i una pera), va aparèixer el malvat senyor feudal el qual ens va amagar tots els diners que havíem recaptat. Un cop trobats, els vam tornar a enviar al passat.

Com sempre abans d’ anar a dormir, vam donar pas a l’ estona de reflexió en la qual ens vam relaxar amb el ritme de la cançó “Compta amb mi” de Txarango i després ens varem anar acomiadant dels grups mentre baixàvem la bandera i bona niit!!