dimarts, 8 de juliol del 2014

Quart dia, on és en Wally?



Hola de nou parents de l’Apassomi!



Ahir vam viure un dia diferent als viscuts fins ara ja que varem tenir un convidat que ens va acompanyar a estones durant gairebé tot el dia: la pluja! Per aquest motiu d’alguna manera o altra vam tenir que modificar un pèl les nostres activitats. Al matí ens vam aixecar i una mica més abrigats de l’habitual, vam baixar a esmorzar. Quan estàvem esmorzant va aparèixer un misteriós personatge, vingut de la màquina del temps, el Wally. Aquest ens va demanar ajuda per a poder recuperar la seva roba. Per fer-ho havíem de superar una sèrie de jocs.



Així doncs, després de fer alguns serveis ens vam posar a fer un joc com a activitat de matí; el “Culturín”, un joc de grup i sobre cultura general.



A continuació i després d’un gustós dinar, llenties i carn, ens vam disposar a fer una hora lliure més llarga de l’habitual, ja que l’ambient era molt humit tot i que no plovia, havíem decidit no fer piscina.



Quan ja vam acabar de berenar ens varem disposar a fer l’activitat de tarda; una gimcana olímpica en que els nens es van divertir molt i gràcies a això van poder aconseguir la roba d’en Wally.



Després de sopar i quan ja havíem fet la trobada de la colònia el Wally va tornar a aparèixer i ens va presentar dues amigues seves les quals ens havien preparat un concurs en el qual vam gaudir com els nens i nenes que som. I després vam començar a acomiadar el dia des dels més petits fins als més grans. Bona nit!!



I avui... ens esperen més aventures! El cel es veu força blau! Fins aviat pares i mares!