dimecres, 9 de juliol del 2014

Cinquè dia, els rituals indis

Benvolguts pares i mares!



El dia d’ahir va ser fantàstic! El temps no ens va fallar en cap moment tal i com ens pensàvem.



Al matí ens va aparèixer una parella d’indis que ens va demanar ajuda, una de les dos havia perdut les seves plomes i necessitava recuperar-les per a tornar a ser respectada. Així doncs després d’acabar els serveis ens en vam anar d’excursió a la Costa del Montseny, on pel camí vam anar trobant plomes de diferents colors per a la noia.



Havent dinat vam fer com cada dia, l’hora lliure i després piscina. Al acabar varem berenar i ens vam disposar a fer l’activitat de tarda. Les indies van tornar i ens van explicar que si volíem que no plogués havíem de fer un ritual, molt senzill, embrutar-nos! Així doncs ahir a la tarda va tocar l’esperada gimcana “guarra”!



I ben bruts ens vam anar a dutxar per netejar-nos i després d’ una fugaç assemblea de grup, ens vam disposar a sopar.



Ben tips varem anar cap a la trobada de la colònia, on vam valorar tot el succeït durant el dia. Les indies van tornar a aparèixer i ens van proposar fer un últim ritual que consistia en dibuixar el que ens inspira unes cançons en concret. Van quedar uns murals meravellosos.



I... Bona nit bons germans, Déu us doni un bon son..



Avui ens toca excursió, degut a això, l'actualització al blog de demà dijous la farem a la tarda quan els grans arribin de l’ excursió. Fins aviat famílies!!