divendres, 11 de juliol del 2014

Seté dia, els pirates



Bona tarda gent de ponent!



Ahir el sol ens va acompanyar durant tot el dia! Per això els invitats que van sortir de dins de la màquina del temps eren els més adequats per al moment, els pirates. Així doncs després d’esmorzar i aixecar la bandera van aparèixer els dos pirates i ens van oferir entrar a la seva tripulació. Per fer-ho havíem de passar una sèrie de proves; però unes proves relacionades amb el mar i l’aigua: la gimcana d’aigua!



Després d’assecar-nos vam seure a la taula per a atipar-nos amb un gustós dinar... canelons! Per sorpresa i per petició dels pirates, els grans de la colònia (Xenó, Bismut, Rubidi i Argent) van anar d’excursió a la recerca del tresor. Per aquest motiu després de l’hora lliure i amb la motxilla plena ens vam dirigir cap al “Llac de Biada”. Després d’unes dues hores caminant i pujant vam arribar al nostre destí. On vam descarregar les motxilles i vam plantar les tendes. Després de sopar varem anar a dormir sense pensar-nos-ho dos cops, la caminada ens havia deixat ben esgotats.



Els més petits es van quedar a la colònia (Osmi, Sel.leni, Zinc i Tel.luri) on després de dinar van passar a refrescar-se per la piscina i al acabar... jocs i dutxes! Tots ben nets! Aquests van sopar el mateix que els més grans però amb la diferència que ho van fer al menjador de cada dia. Després de sopar els pirates van tornar aparèixer i van anar ells juntament amb els nens a la recerca del tresor amb la llum de les llanternes. I com sempre es van acomiadar de la colònia, bona nit! 



Avui hem arribat i els petits ens han preparat una magnífica sorpresa que tots tenim també preparada per vosaltres!



Ens veiem família, fins demà!