dilluns, 11 de juliol del 2011

Èxit del Festival Internacional de Vila Joval!!!

Estimats i estimades pares i mares!!!

Quina llàstimaaa! Quina llàstima que amb aquest bloc no puguem transmetre l’emoció, l’alegria, els nervis, la satisfacció,… que vam viure tots i totes en l’estrena de les actuacions del Festival Internacional de les Músiques del món!!!
Què bé que ens ho vam passar!!! ...i quins artistes que teniu!!! Mare meva!!! Són uns cracks!!!!!

Però anem per parts: ahir diumenge va ser un dia ben festiu i ben celebrat, com Déu mana!!!
Com us vam dir, la tieta Cardener va venir a primera hora a explicar-nos que a Vila Joval s’hi feia aquestes actuacions...
Com no podia ser d’una altra manera, ens vam posar mans a l’obra des del primer moment...
Cada grup va assajar, va preparar el vestuari i va realitzar una actuació diferent:
Els de Can Riera, amb l’Abril, l’Aida, l’Aina Albert, l’Aina Céster, la Carla, la Gemma, la Georgina, l’Ivan, l’Ivet, la Miriam, la Núria, l’Oriol, i la Paula va fer un ball llatí: el Reguetón.
Els de Can Boada, amb l’Edgar, en Felipe, la Hui Lun, l’Ivan, la Maria, la Núria, la Paula, la Vinyet i el Xavier, van ballar un Rap d’Àmerica del Nord!
Els de Can Tusell, amb la Carla, l’Esther, el Francisco, en Guillem, la Judith, la Carla, la Laura, la Marta, la Mònica i en Pau van ballar un ball àrab: la dansa del ventre!
Els de Can Fontajau, amb l’Alba, en Francesc, en Jordi, la Laura, la Marta, la Mercè, la Natàlia, la Nora i la Núria, van ballar un música de Pensilvània, música de terror!!
Els de Ca n’Aurell, amb l’Alba, la Carla, la Clàudia, en David, la Laura, en Marc, la Maria Carné i la Maria López, en Mateu i l’Oriol, van ballar un musical de Brodway!
Els de Can Palet, amb l’Alena, l’Aran, l’Estel, en Genís, en Guillem, en Marc, la Núria, la Paula i la Sara, van ballar una dansa de Bollywood!
Els de Ca n’Anglada, amb l’Anna, l’Ariadna, l’Arnau, en Jordi Pons, en Jordi Rodero, en Sergi, en Josep, la Júlia, el Pau i la Paula, vam ballar una dansa Africana... la Batucada!!
I els més grans, els de Can Vilardell, amb l’Aina, l’Anna, l’Aura, l’Enric, en Gerard, en Jordi, la Laia, la Laura, l’Oriol, en Pau i en Roger van ballar la Bachatta!!
Ja veieu que vam tenir una programació ben variada.

A la tarda, i com que era diumenge, vam compartir una Eucarístia. Va venir el Pare Gil i ens va explicar com era d’important la feina que estàvem fent de “reconstruïr un poble!”. Agraïm des d’aquest blog a en Pare Gil que, un any més, hagi vingut a compartir una estona amb nosaltres.
També a la tarda vam fer dutxa general!!! Sort que els monitors anàven “armats” amb fregones i baietes per eixugar el remuller que vam fer!!! Us podeu imaginar que és dutxar, en una hora, a 81 persones???!!!! glug, glug, glug,...

El temps que ens fa per aquí és força bo: al matí tenim la companyia del sol, i la calor apreta... visitem sovint la font per veure i per refrescar-nos... En canvi, a la tarda, corre un airet molt agradable. A les nits estem molt bé... i tenim la sort de gaudir d'un cel ben estrellat!

Aquí a la Casa de Colònies... upppsss! perdò, volia dir... aquí a Vila Joval, no us pensem que estem sols: tenim una bona col·lecció d'animals, animalets, bichets i... cada dia descobrim nous animalets i tipus d'escarabats diferents... i és que... estem de Colònies!!!!!

Ahir, per dinar, vam menjar unes fabuloses llenties amb xoriç, un bon pollastre al forn amb patates fregides i un prèssec molt dolcet!
Per sopar, vam poder menjar un bon plat d'arròs amb tomàquet i croquetes amb amanida. Per postre... gelaaaat!!!!
Ja veieu que estem molt ben alimentats! Moltes gràcies als cuines i cuineres!!!

Avui hem dormit molt i molt, toooooota la nit!!! (Per fiiiiii!!!)


Avui al matí, en llevar-nos, hem trobat una eina del camp: una aixada!
Resulta que és del Pare Cardener... un autèntic pagès d'aquells d'abans!!! Ens ha demanat que mirem d'ajudar-lo a les feines del camp! Sembla que avui ens tocarà fer de pagesos i pageses!!

Ja us explicarem!
Us deixem amb fotografies de l'eucarístia, de les danses del món i de l'esmorzar que acabem de fer tot just fa un parell d'hores!!

Un petó molt gran a tots i totes!!!

P.D.: Una bona notíciaaaaa!!! Ahir, per fi, a l'habitació dels grans, una de les nenes va trobar el seu llençol base i la coixinera. Ens havia jurat i perjurat "la mare no m'ho va posar!"... i ja ho sabem: les mares no fallen!!!!
Aiiiii... en fi... haurem de perfeccionar això de les motxilles i estanteries!!! Jajajaja!!!






























!