dimarts, 12 de juliol del 2011

...encetem setmana anant al Camp!!!

Boooon dia pares i mares!!!!

Com esteu? Com va per casa?
Avui, Vila Joval s’ha aixecat una mica núvol!  Però no patiu!!!, que amb els nostres cants... ejem... ejem... tenim la pluja garantida!!! Jajajaja!!! ... És broma!!!
La veritat és que s’agrairà que avui no tinguem el sol tant a sobre! Esperm que no plogui... però si plou... ja en pensarem alguna!

Les colònies segueixen el seu curs... i com ja us vam explicar ahir, el dilluns va ser el dia del Pare Cardener, un pagès dels de tota la vida.
Tot i ser un home de treball i de camp, ens va proposar fer una cosa ben divertida i creativa. Va fixar-se que els balcons de Vila Jova estaven poc decorats i ens va proposar adornar-los amb flors.
Així, durant tot el matí, ens vam dedicar a pintar i decorar uns testos de terrissa... Després de decorar-los i deixar-los ben bonics,  vam posar-hi terra i llavors i ho vam regar tot perquè sortissin unes flors ben boniques.  Un bon record d’aquestes colònies, oi?
Les samarretes, els braços, les mans, les cares,... dels vostres fills, també van quedar ben decorades de pintura!!! Mames i papes: ja podeu anar a comprar d’aquells detergents tant màgics que anuncien a la TV... Si els compreu tots junts... potser us fan un bon descompte!! Jijiji!
Alguns nens i nenes deien: "Li regalaré a la meva mare aquesta torreta...!" Els monitors i monitores us diem: "Us regalem als pares i mares aquestes bosses de roba bruta"... Jojojo!!!

A la tarda, el Pare Cardener ens va demanar ajuda. Es veu que el veí del seu tros li va prendre les caixes de fruita i no podia dur la collita a la Cooperativa.
Vam fer una petita sortida per l’entorn de la Casa de Colònies i vam anar a cercar-les! El paisatge era ben bonic: ple de pins, natura,... i com no! Animalets i bestietes... tantes com vulgueu!!

A la nit, el Pare Cardener ens va proposar fer una divertidíssima gimcana per recollir fruita i portar-la a la cooperativa! Proves de contes i rondalles, proves de refranys tradicionals,... tot plegat amb la finalitat d’aconseguir quantes més fruites millor!

El dia va fruir amb tota normalitat... si bé és cert, que  al vespre estàvem una mica esvalotats tots i totes... (Va costar escoltar, creure als monis,... en fi... suposem que ja és normal...)
De fet, potser els més grans estaven tan neguitosos  perquè ja s’oloraven que... després de l’activitat de nit, i quan els més petits eren al llit,... vam fer NIT DE POOOOR!!
Uuuuhhhh!! Va venir un antic habitant de Vila Joval i ens va explicar que hi havia hagut una guerra al poble... Vam anar a visitar un Búnquer de la Guerra que tenim a la vora de la casa de colònies. Això tant senzill... amb una mica d’espelmetes, unes disfresses i una bona actuació dels monitors... quina poooor!!!
...i entre activitat i activitat, ja ho sabeu... piscina, partits de futbol a l’hora lliure, jocs i més jocs, serveis!!!
En acabar de dinar acostumem a sentir un: "He d'anar a escriure les cartes per casa..." La frase, especialment entre els i les més "futboleres", segueix amb una d'aquestes dues opcions: "...és igual... ja ho faré demà... vinc al partit!!"; o bé: "...la faig súper ràpid i vinc... espereu-meee"!
...estigeu tranquils... de cartes n'han sortit moltes i ja n'hem rebut unes quantes!

Per dinar ens van preparar Macarrooooons, llom al forn i albergínies arrebossades i meló.
Per sopar  vam menjar un puré de carabassó i peix al forn. De postres hi havia un batut de fruites.
Per berenar... vam menjar una Canya de Xocolata acabada de fer!! Mmmmm!!!

Avui al matí hem trobat una Cistella... Resulta que era de la Mare Cardener... Ha vingut al matí i ens ha explicat que antigament, a Vila Joval, s’hi realitzava un gran mercat... ara, des de què el poble s’havia quedat buit, no sabia on comprar.
Sembla que avui haurem de fer de mercaders i mercaderes!!!

Ja us explicarem...

...i de moment... això és tooooot!!! Una abraçadaaaaa ben forta de part de tots i totes!!!

P.D.: Veureu que a les fotos n’hi ha una amb tot l’equip de monitors i monitores!!! A què estem wapoooos i wapeeees????!!! Jejeje! ... Estigueu tranquils!!! Mentre ens vam fer la foto (col·locar-nos, maquillar-nos, perruqueria, il·luminació,...) vam contractar un servei de vigilància express via satèl·lit perquè els vostres fills estiguessin ben vigilats!!! Juas, Juas, Juas!!!