diumenge, 10 de juliol del 2011

El poble... reconstruit!!

Boooon dia des de Vila Jova!!!

Sí, sí! Ja podem dir que Vila Joval està en marxa!!!

Com esteu per les terres Garriguenques? Aquí, al Solsonés, fa un temps meravellós! Al matí ens acostuma a fer caloreta... (ja ho sabeeeemmm: crema pel sol, gorres, mullem el cap i... a jugaaaar!)
Ahir a la tarda ja vam estrenar la piscina... o... millor dit: les Piscines Municipals de Vila Joval! Quina passada!! (Ja en veureu les fotos!)

A veure... on ens vam quedar ahir? Ah, sí...

Com us vam explicar, ahir al matí va venir l'Avi Ton Cardener: Ell ens va demanar que reconstruïssim el poble... i és clar, per fer-ho vam haver de trobar el Mapa de la Vila.
Vam fer una gimcana que ens va permetre trobar les pistes, per trobar les peces del mapa! (Guauuuu! Que complicat, oi...???) Doncs ho vam fer súper bé!
Les proves eren molt divertides: cadenes de roba, afeitar globus (vam acabar empastifats de dalt a baix), camins de pedres, lleons i cocodrils, guerra de petons... un munt!

Vam aconseguir trobar i muntar el mapa de Vila Joval... i a la tarda, després de la Piscina, ens vam posar a "recontruïr el Poble".
Cada grup va muntar una part del poble: la plaça major, l'Ajuntament, l'Escola, el Teatre, el Restaurant, dos Hostals, les Piscines Municipals... Ha quedat xulíssim!

... i a la nit... l'Avi Cardener ens va demanar que recuperéssim la Bandera del Poble.
Dit i fet: tots els grups ens vam posar buscar banderes i més banderes... en vam trobar més de trenta de diferents! Sort que vam trobar unes pistes que ens van ajudar a identificar quina era la bandera correcta!
Ja l'hem instal·lat al mig de la plaça Major!


...i ahir, com bé sabeu, va ser el primer dia complet de la colònia! Al matí, després de l'esmorzar, vam fer el bon dia: vam cantar, vam pujar la bandera de l'esplai, vam presentar les activitats del dia i... A netejar!

Després dels Serveis, vam fer l'activitat de matí (la gimcana per trobar el mapa) i, en acabar vam fer algunes danses i cap a Dinar! Vam menjar uns deliciosos Fideus amb Costella, Peix amb Amanida i una fresca Sindria! Mmmm! Boníssim!

Després de dinar, l'hora lliure: alguns vam anar a jugar a Futbol, altres vam fer migidada a les ombres del pati, altres vam juar a jocs de taula,... i alguns... ja van començar a escriure cartes!!! (Que bé, oi?... a veure si arriben a les vostres cases aviat!)
Com hem dit, després de l'hora lliure, la piscina, i després, el Berenar (pa de motlle amb formatgets).

L'activitat de tarda va servir per reconstruïr el poble, i en acabar vam fer les trobades de Grup. Vam parlar de com havia anat el dia: les habitacions, el serveis, el menjador, el comportament del grup,... i... un cop fet tot això, cap a Sopaaaaaaaaar!!! (Verdura, Hamburgueses amb carabassò i iogurt).

A la nit, després de trobar la bandera oficial de Vila Joval, vam fer un moment de pregària tots junts, vam baixar la bandera i... Boooooona nit!!!!!!!

Avui ens hem adormit més aviat... no ha costat tant! Els monitors i monitores estem més contents! ...ara només falta que els monitors puguem anar a dormir també aviat... jejeje!!!

...i avui al matí... ens hem posat a busar... Ens calia trobar un objecte que fós del personatge del dia! Hem trobat un davantal. "De qui serà?" ens preguntàvem...

Doncs resulta que era de la Tieta Cardener. La Tieta, que ha vingut a la presentació del dia, ens ha explicat que a Vila Joval es celebrava un "FESTVAL DE MÚSIQUES DEL MÓN!!!!" ...i es clar, nosaltres que som tan col·laboradors, hem decidit convertir-nos en els companyies de músics i ballarins per fer un gran festival, digne de Vila Joal!

Bé... ara us hem de deixar... hem d'anar a assajar els balls de tot el món i a preparar-nos els vestuaris!

Demà us explicarem com ha anat el festival!

Un petó i una abraçada molt forta!!!

P.D. Ara mateix, davant meu, acaba de caure una galleda de les de fregar el terra i hem fet bon un remuller... xoooofff! Haurem de perfeccionar això de l'escombra i la fregona! Jejejeje!