dimecres, 13 de juliol del 2011

Dimarts... mercat!!!

Booon dia,

Que tal esteu? Ens han comentat que a les Borges Blanques també va caure una bona tempesta, oi? Diem també… perquè a  Vila Joval en va caure una de bona!
Per sort no ens va afectar a cap de les activitats previstes... però ahir a la nit no vam poder gaudir tant de l’exterior com de costum.

Com ja us vàrem comentar, el dia va d’ahir va ésser protagonitzat per la Mare Cardener.  Ella ens va convidar a fer un “Mercat”. Ens va explicar que antigament, a la població, podia anar a comprar, cada dimarts, a un gran mercat que s’instal·lava al poble.

Dit i fet... Durant tot el matí, tots els grups ens vam posar a realitzar tallers i més tallers per poder, a la tarda, obrir la nostra parada del mercat.
Els de Can Riera van fer pots per posar llapis en forma de “pops”... molt divertits.
Els de Can Boada van fer imants de nevera amb uns mosaics molt originals!
Els de Can Tusell van fer unes floretes amb gots de plàstic... quin color!
Els de Can Fontajau van fer uns punts de llibre molt simpàtics, amb càpsules de Nespresso.
Els de Can Palet van fer uns animals  amb papiroflexia molt xulos!
Els de Ca n’Aurell van fer uns clauers amb Scobby doo... molt útils!
Els de Ca n’Anglada van fer unes carteres amb cartrons de tetra-Brick, molt sol·licitades!
I els de Can Vilardell van fer unes delicioses piruletes de Xocolata!!! Mmmmm!

A la tarda, vam muntar totes les paradetes a la Plaça de l’Ajuntament de Vila Joval. Tots els nens disposaven de “tres euros” per poder anar a comprar tot el que volguessin.
A més, si ho volien, podien anar a guanyar-se “més diners” fent un munt de proves divertides.

A la nit, la Mare Cardener ens va explicar que, després d’un dia de compres, el que li venia més de gust era anar al Bingooooo!
Així que... ja ens veieu! Tots al Bingooo! Quina emoció! Quins nervis! Sembla que els nostres números no havien de sortir mai!
Va ser un bingo ben especial, perquè vam jugar de manera individual però perquè guanyés el grup!
A més, ho vam combinar amb petites proves i preguntes d’actualitat! Que divertit!!!

Tot i el dia plujós i ennuvolat a estones, la tempesta no va arribar fins a la nit, mentre érem dins el Bingo! Llamps i rellamps!! Trons i més trons!!! Va caure un bon aiguat! Però ni tan sols ens vam mullar! Vam poder fer totes les activitats del nostre horari: els serveis, l’estona de piscina, l’hora lliure,...
Ara però, tenim un munt de roba, treta a correcuita dels estenedors per part dels monitors que ens obligarà a fer un bon “Mercadillo”... Jejeje!

Sabem que us agrada molt llegir aquestes línies i sabem que us agrada saber que mengem per dinar, per sopar,...
Per dinar, doncs, vam menjar un empedrat de fesols, un bon tall de llonganissa amb patates braves i una natilla de vainilla. Per sopar, ens vam cruspir un plat de sopa (que venia molt de gust) i un Sant Jacob amb amanida, per postres ens vam menjar uns talls de pinya amb almívar.

Avui aquest matí hem trobat la “Gorra” del nen de la Família Cardener. Ens ha explicat que a ell li agradava molt anar d’excursió... i per tant, ens apuntarem a marxar amb ell!
Els més grans estan molt neguitosos: ens hem de fer la motxilla i posar el sac de dormir a dins... perquè avui... acampeeeeem!!!!
Quina emoció! Esperem que ahir ja hagués plogut tot el que calia...

Com que estarem d’excursió no podrem actualitzar aquest bloc fins demà a les 16h de la tarda!
Esperem que pugueu aguantar fins llavors!!!

Una abraçada i fins demà!!!