diumenge, 10 de juliol del 2016

Segon dia: la Força



Molt bon dia! Ja estem amunt i ben desperts!


Ahir va ser el nostre primer dia sencer a les colònies, i això vol dir que les classes de l’Acadèmia ja estan ben en marxa. La lliçó del dia va ser una de les més bàsiques per a un jedi: aprendre a utilitzar la Força.

Per posar-vos en context, la Força és una energia que es troba en tota la matèria de la galàxia, i que els jedis poden aprendre a controlar amb un bon entrenament, per a poder arribar a moure objectes o persones des de la distància o notar canvis en l’ordre de l’Univers.

Per fer-ho, vam realitzar una sèrie de proves físiques i mentals per entrenar-nos en l’art de la Força, com ens havia ordenat el mestre Jo-An Gin.

A la tarda, quan ja teníem una mica més de pràctica en això de la Força, vam realitzar un simulacre de missió d’infiltració enfrontant-nos en dos bàndols al joc de la bandera, per la qual cosa es necessita una ment desperta i un cos en forma. Vam acabar baldats, però va ser tot un èxit i ho vam viure moltíssim.


A la nit va arribar allò que tant temíem. El temible lord sith Darth Mandingo, després de seguir la nostra pista fins aquí, va irrompre en les nostres activitats i es va desencadenar una batalla contra el nostre mestre Jo-An. Encara no som prou forts per enfrontar-nos físicament a un enemic com aquest, així que la nostra missió va ser trobar-li el punt dèbil. Gràcies a un codi secret que vam trobar repartit per l’entorn de la casa i vencent la foscor amb la llum de les nostres llanternes, vam descobrir que el punt dèbil de Darth Mandingo eren els ulls, i tots alhora vam apuntar-lo amb les llanternes. Ràpidament va fugir de la batalla, però ens va prometre que tornaria i que no permetria que aquesta acadèmia seguís amb les seves classes.


De moment, nosaltres ens hem de seguir entrenant per a poder derrotar-lo definitivament quan torni, i no ens queda gaire temps...