dimarts, 12 de juliol del 2016

Quart dia: missió de rescat



Bon dia al dematí!


Les classes segueixen el seu curs i cada cop adquirim més i més coneixements, reservats només pels jedis... és increïble tot el que estem aprenent aquí!


Ara bé, a més de l’entrenament físic i mental, un jedi necessita també l’uniforme que el caracteritza, i nosaltres no podíem ser menys. Així, doncs, durant el matí vam estar confeccionant-nos les túniques i capes (tot hand-made!) amb el llençol que vam portar i una mica d’enginy, una combinació que només pot donar lloc a uns uniformes de primera! Així som els jedis, sabem fer molt amb molt poc. I per si no era prou, vam improvisar una desfilada davant de tots per ensenyar amb orgull les nostres creacions.

La calma i la tranquil·litat regnaven a la colònia, i pràcticament ens havíem oblidat que, a part de les classes i la gresca, hi ha qui vol aixafar-nos la festa... Els sequaços de l’obscur Darth Mandingo havien segrestat el nostre amic androide R2-D2, que era qui tenia tota la informació valuosa de l’Acadèmia en els seus arxius. No teníem gaire temps per pensar, perquè a cada segon que passava l’R2 era més lluny, així que vam calçar-nos les sabates d’esport i una mica d’aigua i vam començar a caminar pel terme en una missió de rescat. La sorpresa va ser nostra quan, al cap d’una bona estona de caminar, no vam trobar pas l’R2 capturat pels clons, sinó que s’havien girat les tornes i havia aconseguit capturar-ne un i lligar-lo en un arbre del camí. Quantes sorpreses amaga el nostre amic!

Després de l’aventura i les sorpreses, estàvem realment afamats. Vam sopar d’esgarrapada, i ens esperava una vetllada molt més tranquil·la, que ens ho havíem guanyat. L’extraterrestre que ens havia visitat la primera nit va tornar a fer aparició, i aquesta vegada ens portava un concurs de preguntes i jocs per a fer treballar la ment i passar una bona estona en grup.Un bon exercici abans d'anar al llit.


Quan el sol se’n va haver anat, la bandera de l’Apassomi es va abaixar i els valents candidats a jedi van retirar-se a les seves cambres per recuperar les forces i començar de nou l'endemà.

Seguirem informant des de la colònia galàctica de la Ruca, però ara tenim un gran dia més per endavant!