dimecres, 13 de juliol del 2016

Cinquè dia: la cursa espacial


Molt bon dia des de la Ruca!

Ja estem ben desperts i frescos, i l’activitat no para aquí a la colònia de l’Apassomi. Ahir va ser un dia força interessant i, segons els nens, un dels més divertits.

Heu de saber que una part molt important de l’entrenament d’un jedi és aprendre a pilotar les naus espacials que utilitzen per moure’s per la galàxia, una habilitat bàsica que han de dominar. Aquesta va ser, doncs, la lliçó d’ahir.

Primer de tot, al matí, com que no disposàvem de naus ni sabíem de cap lloc on trobar-les per aquí a prop, cada grup va fabricar la seva pròpia nau espacial personalitzada i amb les tècniques més innovadores per a fer que fos la més ràpida. El resultat, no us enganyem, podria ser perfectament obra d’enginyers professionals.

A la tarda vam engegar les nostres naus per posar-les a prova en una cursa d’obstacles a contrarellotge. L’emoció i l’adrenalina ens empenyien endavant, tot i que a cada prova la nau quedava una mica més malmesa. Tota una gesta de pel·lícula, en la qual fins l’últim moment no les teníem totes d’arribar sencers. Al final, però, vam demostrar el nostre valor com a pilots i vam superar amb èxit el circuit. També vam proclamar els guanyadors del recorregut que havien fet el millor temps.

A la nit va ser quan van arribar els problemes: els sabotejadors de l’Imperi van entrar als nostres sistemes informàtics i van hackejar les instal·lacions. L’escut de força que envoltava la casa i ens protegia dels perills exteriors havia estat desconnectat... Ràpidament, vam aventurar-nos en una missió d’infiltració i de sigil per a poder despistar els sequaços de Lord Mandingo i reiniciar el sistema amb un interruptor que ells custodiaven.

Un cop ho vam aconseguir, tot va tornar a la normalitat, però, pel que hem après, la normalitat dura ben poc quan ets l’objectiu d’un malvat Lord. Potser hem derrotat els seus sequaços, però som conscients que Darth Mandingo no serà un rival fàcil...


Nota: demà l'entrada del blog es farà a partir de la tarda enlloc de a l'hora habitual quan els més grans tornin de l'excursió.