dissabte, 9 de juliol del 2016

Primer dia!



Bon dia des de la Ruca!

La colònia de l’Apassomi informa que ja estem instal·lats i acomodats al que serà la nostra casa durant aquests 10 dies, i poc a poc n’anem coneixent cada racó i fent-nos-la cada cop més nostra.

Ahir vam començar una aventura de pel·lícula (mai millor dit), els que éreu a la Plaça Europa ho vau poder presenciar: l’aparició d’uns clons de l’Imperi Galàctic va voler frustrar la nostra entrada a l’Acadèmia Jedi fins i tot abans de pujar a l’autocar, però ens vam fer els bojos i no els vam donar cap tipus d’informació sobre la nostra ruta. Creiem que els hem despistat, però no per gaire temps...

Després d’això, el viatge va transcórrer amb normalitat, i en poca estona ja ens coneixíem i rèiem plegats. Vam parar a dinar al Parc de l’Agulla, a Manresa, per agafar forces, i poc després arribàvem a la Ruca. Les motxilles, carregades fins dalt, ens portaven a nosaltres més que no pas al revés, i va ser un descans deixar-les a les habitacions i començar la instal·lació.

Durant la tarda, i amb l’ajuda de tots, vam estar elaborant els horaris i les normes de comportament de la colònia, una tasca molt necessària per a garantir l’harmonia i el bon funcionament de tot plegat.

La nit va estar plena de sorpreses: primer, va venir un extraterrestre trompetista molt curiós, expulsat del seu grup de música per no ser prou bo (i la veritat, deixava molt a desitjar), amb qui vam fer un intercanvi de cançons i vam ballar les nostres preferides.
Després va arribar la segona sorpresa de la nit; el mateix Obi-Wan Kenobi en persona, acompanyat de l’R2-D2, un petit robot inquiet, ens va visitar per anunciar que ell és el director d’aquesta Acadèmia Jedi, la qual ha entrenat els millors jedis de la història. Estem molt entusiasmats d’estar aquí i tenim ganes de saber quins reptes haurem de superar per a convertir-nos en grans mestres com els d’abans.

Després de totes aquestes emocions i sorpreses, a l’hora d’anar a dormir potser a alguns ens va costar una mica tancar els ulls i descansar, però al final el cansament ens va vèncer, i aquest matí ja estem ben frescos per a fer front a qualsevol cosa.
Seguirem informant de com evoluciona el nostre entrenament a La Ruca i què està passant aquí, estigueu atents!