dissabte, 14 de juliol del 2012

Dia 8 - Colònies 2012


Molt bon dia, pares i mares!

El final s’acosta, cada cop queda menys... Els dies de colònies s’estan acabant, perquè com ja se sap tot el bo s’acaba un dia o altre, pro només s’acaba durant un temps, l’esplai, o el grup de joves torna a començar al tornar al curs!

Ahir va ser un dia ple de rialles, jocs, aventures... un dia rodó!

A les vuit trenta, tots ens dirigíem cap al menjador per esmorzar, i al acabar varem fer la rutina de sempre, pujar la bandera! Poc després va aparèixer una vella bruixota, que ens va explicar el que feia allà, i ens va explicar quina seria l’activitat de matí, les pintures corporals.

Cada grup tenia tres o quatre pots de pintura que ens anàvem passant entre uns i els altres, i que amb aquests ens varem pintar el cos, la cara i fins i tot a algun se li’n va anar la mà i es va pintar el cabell! Després de que tots quedéssim ben arrebossats de colors, el bruixot juntament amb altres tres ajudants més va decidir qui seria l’aprenent i aprenenta de bruixot, on tots els nens varen desfilar mostrant-nos les seves pintures.

Encara amb el cos pintat ens varem rentar les mans i cap a dinar!

L’hora  lliure va ser una miqueta diferent, tots els nens que anaven pintats es varen ruixar amb una manguera i varen fregar-se el cos fins que no va marxar tots els colorets que portaven, i així ens varem poder banyar a la piscina sense cap problema!

A l’activitat de tarda, la bruixota va aparèixer i ens va dir que busquéssim ingredients per fer-li la poció per a tornar a ser jove. I així ho varem fer, mitjançant una gimncana, exactament una gincana d’aigua, en la qual tots varem acabar xops i la pintura que s’havia resistit del matí va caure abatuda!

Després d’aquesta activitat varem fer l’assemblea de grup i de la colònia, tot això abans d’anar a sopar!

Quan ja era fosc, la bruixota ens va demanar que havíem de fer el ritual, perquè ella es begués el beuratge i fes efecte. Així que varen fer una sèrie de proves on varen preparar una dansa, unes paraules màgiques, un conjur...Quan la bruixota es va beure la pòcima, es va rejovenir, i ens ho va agrair molt.

Quan els petits varen anar a dormir, els quatre grups de grans es varen quedar amb la bruixota, la qual semblava posseïda, i aquí va començar la fantàstica Nit de Por!

Per cert, demà també hi ha blog, si el voleu llegir abans de sortir de casa o després, però creieu-me, val la pena, avui serà un dia fantàstic!

Una forta abraçada pares i mares!