divendres, 13 de juliol del 2012

Dia 7 - Colònies 2012


Molt bon dia família!

El final cada cop està més proper, però hem  disfrutar d’aquests  tres dies que ens queden, que com podeu imaginar, ho farem al màxim!

Ahir... un gran dia! Podríem dir un dels millors per la majoria de nens. El matí d’aquest dia es va viure de dos maneres diferents, força diferents, però amb un punt comú molt i molt bonic.

El grups dels més grans (5é i 6é), com ja varem dir ahir, van acampar al càmping de Morunys. Els nens, es varen aixecar abans que els monitors, i amb el xivarri els varen despertar, cosa que ens va anar força bé! El grup de deu monitors, va ajudar a desmuntar les tendes, i gràcies a que dos monitors més s’atansessin al càmping amb cotxe varem treure’ns un pes de l’esquena, exactament tots els sacs de dormir i les màrfegues que les varem deixar al cotxe.

Varem carregar-nos les motxilles a l’esquena, i varem començar la nostra ruta. Aquest cop tocava pujada, ja se sap per aquestes terres o puges o baixes, pla no hi ha res! Tots varem començar molt bé però a mesura que anàvem avançant el cansament era més abundant en el cos dels nens, i les parades eren més freqüents. Però els nens varen seguir com uns campions, per dreceres, pel mig del bosc, escalant... Quina aventura!
Hi va haver punts que uns ens havíem de donar força als altres, empènyer, donar la mà  i també ànims.

Aquests nens en la seva reflexió varen explicar-nos que per tot el cansament,per  la seva motivació, les seves ganes... varen poder disfrutar del preciós paisatge, de la seva relació amb els altre companys, unes paraules que ens varen fer emocionar i que no acostumen a ser pròpies de nens de 10, 11 i 12 anys.

Els petits no es varen oblidar dels grans de la colònia, i varen passar-se tot el matí preparant-se per la seva arribada. Varen fer unes girnaldes que es veien només a l’arribar, un ball espectacular i molt coordinat que varen ballar quan els grans varen arribar, globus als nostres passadissos, i sobretot... Moltes abraçades!

Els grans semblava que al instant no ho haguessin valorat del tot, però eren les 4 no havien menjat i estaven esgotat, però en les seves cares es veia reflectida, la sorpresa i la il·lusió! Més tard els grans varen donar les gracies als més xics!

A la tarda els grans es varen dutxar i el petits varen anar cap a la piscina, i al acabar això varem començar l’activitat de tarda on tots i cada grup es varen fer un vestit i un amulet per sabéssim que som de la tribu que ens pertoca. Ja veureu quin amulet més bonic que porten els vostres fills!

Després de sopar amb molta gana varem començar l’activitat de nit, en que els nens de l’apassomi varen pujar-se a les passarel·les de l’esplai per desfilar amb els seus vestits i amulets, i fer un crit de guerra per cada grup! Quins models estan fets aquests nens!

Ara estem acabant de fer els serveis, i ens posem a fer les activitats.

Una forta abraçada a tots, ens veiem diumenge!