dimecres, 11 de juliol del 2012

Dia 5 - Colònies 2012


Estimats bloggers del dia dia de les colònies!

Esteu tots bé? Aquí, com ja podeu imaginar, estem més que bé! I amb moltes ganes que cada dia sigui com l’anterior.

Ja hem traspassat l’equador de les colònies, i sembla que cada vegada, tan monitors com nens formem una pinya i estem molt més units!

Ahir ens varem despertar a l’hora de sempre i varem esmorzar a l’hora de sempre, però no va passar el mateix que sempre. Un personatge d’alguna tribu india se’ns apareixia cada dia però ahir el gran cap  indi ens va deixar una carta penjada al nostre gran totem!
Aquesta carta ens parlava de l’identitat dels diferents poblats indis, que aquests, com tots els països, regions i pobles de món, tenien una bandera, i varem decidir fer-ne una.
Les varem fer solament amb instruments i materials que els indis haguessin pogut fer servir i varen quedar fantàstiques!

Quan varem acabar aquesta part varem jugar al joc de la bandera, on cada grup te la missió de robar a l’altre grup una bandera.

Després de córrer una bona estona, varem anar a recuperar forces al menjador, amb el deliciós menjar que ens fan les cuineres de l’alberg “el Mirador”.

L’hora lliure, com ja se sap, cadascú al seu tema! Esports, jocs, descans... La piscina sembla que també: a fer polseres, a l’aigua, a prendre el sol, massatges...

I després de berenar coca amb xocolata varem començar l’activitat de tarda, en la que es va donar el tret de sortida quan alguns nens varem trobar una carta on s’explicava que a més de les banderes els indis també tenien unes danses pròpies. Així que varem triar vuit cançons indies com la “Pocahontas”, “Jhon Brown”, “Ani kuni”, entre d’altres, i varem  fer una gran coreografia, quins artistes estan fets els vostres fills!

Mentre uns assajaven els altres es dutxaven, ja que els grans demà es queden a dormir fora i no es podran dutxar.

Després de sopar ens varem anar a posar la vestimenta que ens havien fet per l’ocasió especial, la gran actuació de la nit. Varen començar els més petits que ens varen sorprendre amb una gran actuació, i varem anar seguint fins arribar als més grans de la colònia i fins i tot als monitors. A totes les actuacions els nens es superaven i com van dir ells mateixos al final... Ala! Alè! Ali! Alo! Al·lucinant!!

I després de mirar una estona les estrelles, per cert que des d’aquí dalt es veuen d’una manera mai vista, varem passar a fer una de les millors relfexions d’aquets cinc dies de colònies... la més emotiva, tothom va penar en tothom, en totes les persones especials per a ells... que bonic!

I com sempre el bona nit bon germans ens va acompanyar fins al llit!

Avui toca excursió! Els nens van amunt i avall amb la maleta preparada la gorra i amb la cantimplora penjada!

Per cert, demà el blog s’escriurà a la tarda, ja que el seu redactor marxa amb els grans, que van a dormir lluny de la casa!  


Una forta abraçada a tots!