divendres, 21 de juliol del 2017

Capítol 7: La pedra robada, part II

Cròniques de Hogwarts, escola de màgia d'estiu

20 de juliol de 2017


Després de l'èxit d'ahir amb la missió per recuperar els ous de drac, als alumnes de l'escola encara els queda un altre enigma per solucionar, encara més urgent. Encara no se sap res de la pedra que els va ser robada fa dues nits, i tothom es comença a témer el pitjor.

De moment intenten no pensar-hi gaire, i és per això que l'escola ha organitzat un petit torneig d'esports durant el matí, exclusiu pels estudiants més petits. A l'hora indicada han pogut observar que a l'horitzó s'acostava una filera com de formiguetes, i poc a poc hi han pogut distingir les figures dels seus companys més grans de l'escola, retornant de l'expedició amb un gran somriure a la cara.

A la tarda ha sigut l'hora de la classe de pocions. Avui tocava la lliçó de substàncies màgiques, i els alumnes han après a crear una substància que pot ser a la vegada líquida i sòlida, i han pogut experimentar amb ella. 

La nit ha estat el moment clau del dia: alumnes i professors han descobert que la pedra de la resurrecció robada ha estat fragmentada en dues parts i que no es troben lluny de l'escola; tanmateix, no seria tasca fàcil... hem hagut de fer ús de tota la nostra capacitat de deducció i enginy. 
Els més petits s'han embarcat en una increïble aventura de detectius, a mode de Room Escape, resolent tota una sèrie d'enigmes amb codis, candaus, pistes amb llum ultravioleta i caixes secretes, per arribar al lloc on estava enterrat el seu fragment de pedra. 
El camí dels grans ha estat molt més obscur, ja que són els més coratjosos de la colònia. Ells tenien la missió d'endinsar-se al bosc prohibit amb l'advertència que seria una experiència perillosa i tenebrosa, però la seva valentia i esperit pur els han portat fins a l'altre fragment. 

Ara que han recuperat la pedra és hora de preguntar-se qui o què l'ha robat i amb quines intencions...

                                    *     *     *
Torneig d'esports



Fent el pallasso a la piscina



 
Classe de pocions

Avui els petits són els senyors de la colònia...



 Mentrestant, els grans preparen la tornada... amb estil



 Recuperant la pedra robada