dissabte, 22 de juliol del 2017

Capítol 7: El conjur mil·lenari

Cròniques de Hogwarts, escola de màgia d'estiu

21 de juliol de 2017


Aquest matí els alumnes de Hogwarts s'han aixecat amb unes ganes boges de posar-se ben bruts de dalt a baix, i així ho han fet amb una gimcana per tots els voltants de l'escola. En moments de tensió, el millor és desfogar-se i oblidar-se per una estona de tot, és com una teràpia!

Després de dinar, però, ens ha sorprès un fenomen que ni amb tota la màgia de l'escola hem pogut solucionar: la pluja. Però som gent de recursos, i no ens ha costat gens muntar-nos una gran tarda habilitant tota la varietat d'espais de joc de l'hora lliure i de piscina. Per sort, quan el sol ha tornat a brillar, els alumnes han pogut participar al joc més esperat de tot el curs, la bandera. 

A la nit, durant la cerimònia habitual de repartiment de punts per cases, s'han presentat els quatre caps de casa, i amb aire solemne han anunciat una decisió que havien pres després de donar-hi moltes voltes: ara que hem recuperat la pedra de la resurrecció, cal destruir-la. Aquest cop no ha passat res, però no es poden arriscar a que torni a caure en males mans, perquè el seu poder és immens. Però destruir la pedra no és gens fàcil. Cal utilitzar un conjur mil·lenari que primer hem hagut de recuperar del bosc prohibit en fragments, escrit, a més, en tinta invisible. Demà serà el dia de posar-lo en pràctica i acabar amb tot això d'una vegada, esperem. El curs s'està acabant, però sembla que alguna cosa tèrbola es prepara... La calma precedeix la tempesta, que diuen.

                                   *     *     *

Com gaudim embrutant-nos... 









 Joc de la bandera


Activitat de nit