dimecres, 19 de juliol del 2017

Capítol 5: La pedra robada

Cròniques de Hogwarts, escola de màgia d'estiu

18 de juliol de 2017


Surt el sol, un dia més, a l'escola de màgia del Mas Suro, i els alumnes es lleven, es treuen les lleganyes dels ulls i es posen el banyador per descobrir que els espera un matí ben passat per aigua: la gran gimcana d'aigua de l'escola! És la millor manera de posar pau i rebaixar les tensions que hi ha hagut últimament entre els caps de casa i així jugar tots plegats, a la vegada que combatem la calor de la millor manera. 

La tarda també ha estat força moguda, i és que els petits aprenents de mags estan desbordats d'energia i de ganes de gaudir. S'han perseguit per tots els exteriors de la casa amb el joc del "capo", i tots han coincidit en que ha sigut una tarda memorable. 

A la nit, per descansar, s'ha celebrat una petita vetllada a mode de concurs, però, de sobte, una cosa ha tallat en sec el xivarri i la gresca, una gran amenaça per Hogwarts: tres cavallers de la mort, disposats a pertorbar la tranquil·litat de l'escola. Els caps de casa s'han llençat a la seva ajuda, i amb la màgia de tots han aconseguit repel·lir-los. Però alumnes i professors han caigut del foc a les brases, ja que s'han adonat, alertats, que tot això només ha estat una estratègia de distracció mentre algú els robava la pedra de la resurrecció. Aquesta pedra tan i tan poderosa té la capacitat de fer tornar a qualsevol ésser a la vida, i és per això que la tenien tan ben custodiada, per evitar que caigués en males mans. Mentre intenten recuperar-la, només poden creuar els dits i desitjar que no es destini a la resurrecció d'aquell que no pot ser nombrat... 

                                        *     *     *
Gimcana d'aigua


Vetllada de nit


Hora de la piscina