diumenge, 16 de juliol del 2017

Capítol 2: El més bàsic

Cròniques de Hogwarts, escola de màgia d'estiu

15 de juliol de 2017


Els nous aprenents de mags ja estan plenament instal·lats a l'escola i n'estan començant a conèixer, un a un, cada racó i cada revolt. Ja és hora, doncs, que comencin a pensar i comportar-se com vertaders mags, i què millor per a fer-ho que vestir de cap a peus com a mags. Sense oblidar, sens dubte, el seu instrument més essencial: la vareta màgica. 
Així, doncs, els aprenents de mags han confeccionat la seva túnica i el braçalet identificatiu de la seva casa, i han personalitzat la seva pròpia vareta: com tots i cada un d'ells, cada vareta és diferent i única, i reflexa la personalitat i l'esperit del seu portador.
També s'ha presentat als petits aspirants el que és l'esport més important i amb més seguidors del món màgic: el Quidditch. N'han après les normes i han competit per cases en els tornejos que organitza l'escola. Un bon mag sap que ha de ser àgil tant amb el cos com amb la ment, i aquest és l'esport ideal.
A la nit, però, hem tingut el primer contratemps. Aquesta escola és un lloc màgic i poden passar-hi moltes coses, i tot i que sempre intentem tenir-la protegida d'éssers exteriors, avui un d'ells s'ha colat al nostre territori. És un troll, que s'ha escapat de les masmorres. Els professors de l'escola estaven tan sorpresos com el alumnes, i ara és tasca de tots esbrinar com ha passat això... o qui ha sigut.
Mentrestant la rutina de l'escola, deixant de banda aquest petit incident, segueix el seu curs. Ara és hora que els petits aprenents se'n vagin al llit a buscar les forces que necessiten per fer front a un nou dia a l'escola de màgia d'estiu.

                                                      *     *     *
  Confecció de les varetes:

                    
                     


                     
Confecció dels braçalets per cases: 


 Confecció túniques:










Quidditch: