dijous, 20 de juliol del 2017

Capítol 6: Els ous de drac

Cròniques de Hogwarts, escola de màgia d'estiu

19 de juliol de 2017


Avui la colònia s'ha llevat amb la visita del Hagrid, que els ha explicat, alarmat, que no troba per enlloc els ous de drac que estava custodiant fins que nasquessin. El problema és més greu del que sembla, ja que falta ben poc perquè eclosionin, i ningú sap del tot de què és capaç un drac salvatge. Els petits mags no han dubtat a ajudar-lo, i en un moment s'han carregat les motxilles a l'esquena i s'han encaminat fora de la protecció de l'escola per començar la recerca dels ous de drac. A banda d'això, el trajecte els ha brindat un paisatge encantador, però el més fascinant de tot ha estat el gorg d'aigua natural on han parat a dinar i a remullar-se.
Allà han trobat el primer dels tres ous perduts, però ni rastre dels altres. Llavors ha calgut prendre una decisió: separar-nos. Els més petits de l'escola tornarien cap a la casa per mirar de trobar el segon ou, mentre que els gran seguirien endavant i farien nit acampant amb tendes. 

Un cop a la casa de nou, els petits, després de descansar i dutxar-se, s'han embarcat en la recerca nocturna del segon ou, i amb molt d'èxit: després de pentinar el terreny de dalt a baix i de costat a costat, han trobat allò que estaven buscant. 

Mentrestant, els grans han arribat al terreny d'acampada i han començat a muntar les tendes de campanya per continuar la recerca, que també ha estat un èxit! Al final tot ha sortit, i han solucionat un problema més, però encara ens queda un altre gran conflicte per posar-hi remei... de moment, és hora de dormir i demà serà un altre dia, esperant per rebre els grans amb els braços oberts.
                                   *     *     *

Sempre endavant...


Remullant-nos al gorg



 Els grans acampen


 I els més petits