dissabte, 6 de juliol del 2013

Primer dia a l'Aldric!!!!!

Molt bon dia pares, mares, familiars, amics... com ja us en haureu assabentat pel pregó o altres fonts, ja som a Romanyà. Que verd que es tot per aquí dalt!

Per aquí a les Garrigues tot bé? El temps aquí és ideal.

El viatge fins a  comarques gironines  va ser força llarg, en total vam estar més o menys unes tres hores, però la música animada i la companyia dels nostres amics ho va alleugerir.

Com ja es fa cada any vam fer una primera parada per dinar i recuperar forces per seguir endavant. Aquest any pel recorregut que fèiem vam decidir parar a la capitals osonenca, Vic. Després de dinar varem fer els primers jocs de coneixença, i ens vam anar separant en grups fins al final trobar el definitiu.  

Després d’una horeta més de bus vam arribar per fi al nostre destí, la casa de colònies l’Aldric. I després de berenar un deliciós pa amb xocolata, vam decidir les nostres habitacions i vam desfer les maletes.

Quan ja ens vam instal.lar vam començar la primera activitat de tarda, en la que com cada any, instaurem unes normes i uns horaris iguals per tots els assistents a aquestes colònies. Aquest cop ho vam fer diferent, una senyal de tràfic per cada norma, i aprofitant això vam visitar tot el terreny que serà nostre per 10 dies.  

I quan ja havíem fet gana, vam fer fila per entrar al menjador. Quin bon sopar!! Puré i Hamburguesa amb patates.

Després d’això vam començar l’activitat de nit. La presentació del Cançoner!! En que els nens de l’Apassomi no van parar de ballar a ritme de les cançons més mogudes del moment, i no tant del moment.

Però mentre estàvem fent l’activitat, una trucada ens va interrompre i ens va dir que investiguéssim sobre el misteriós avió que va caure a Romanyà. I sabeu quins ens vam trobar?? El Petit Príncep, el qual ens va explicar quines havien estat les seves aventures arreu de l’univers.


Vam tancar el dia amb la reflexió i pregària a ritme d’una cançó dels Catàrres d’allò més bonica.

I... Bona nit bons germans! Moltes aventures per un sol dia, i les que encara ens queden per viure gràcies al Petit Príncep.