diumenge, 7 de juliol del 2013

Dia 2- La Reina



Bon dia família de l’Apassomi!

Avui hem dormit ben plans, després del gran dia que vam viure ahir i les poques hores que vam dormir la nit passada, com totes les primeres nits.

Tot i això els nens i nenes van despertar-se a les 8:30, com cada matí. I després d’esmorzar ens vam acostar a la bandera de la colònia per cantar el primer “A trenc d’alba” de les colònies. Que poc després va ser  interromput per la visita del Petit Príncep, aquest cop acompanyat d’una amiga, la Reina. Ella ens va posar el nom  dels planetes que havia visitat el Petit Príncep a cadascun dels grups; Ceres, Icar, Athenusa, Faeton, Gaspra i Ida.

Seguidament vam passar a fer les tasques que ens “agraden” més als nens i nenes de l’Apassomi, els serveis. Alguns contents perquè els hi havia tocat exteriors, altres no tan perquè havien de netejar lavabos, però que hi farem si ho fas avui demà ja no! 

Quan vam acabar aquestes tasques, vam començar l’activitat de matí , que tal i com ens havia dit la senyora Reina, havíem de fer els nostres propis planetes, amb un globus i paper “matxé”.Al cap d’una hora de feina els nens ja tenien tots els globus forrats amb diaris i preparats per assecar-se.

Després d’haver treballat tot el matí, i fer un vuit al nostre estómac, ens mereixíem un bon dinar, i així va ser.

Ahir també vam estrenar l’hora lliure,i amb ella el camp de futbol i altres racons de la casa de colònies que encara no havíem visitat com per exemple la piscina, on els nens van passar una fantàstica hora dins l’aigua abans d’anar a berenar.

Al acabar de berenar  va tenir lloc l’activitat de tarda, una gran gimcana, en que el nens van aconseguir superant diverses proves, les diferents característiques que podia tenir el seu planeta.

Ahir també es van inaugurar les assemblees de grup, les quals com cada any es feien abans de sopar  i després de sopar, també com sempre, les vam posar en comú en la trobada de la colònia.

Per tancar el dia la Reina va tornar a aparèixer i va assignar seguint un joc de preguntes i activitats quines serien les característiques que tindria cadascun dels planetes.  I abans de tornar a cantar el Bona nit Bons Germans, vam fer la reflexió en que els nens van omplir una part d’una gran estrella que servirà per canviar el món.

A vuere quin munt d’aventures ens esperen avui, i tots els altres dies que ens queden! 


Una forta abraçada a tots família!