dilluns, 8 de juliol del 2013

Dia 3- El vanitós




Bon dia pares i mares!

Com esteu?? Com va tot? Aquí ja sabeu, estem passant-nos-ho d'allò més bé, els vostres nens i nenes són fantàstics. 

Ahir quin dia... va ser un dia un pel diferent als altres sobretot per l’activitat de tarda. Però comencem des del principi:

Ens vam aixecar a les 8 i mitja tocades i després d’esmorzar vam pujar la bandera com de costum, però aquest cop va ser interrompuda per dues visites importants, en primer lloc la Vanitosa, una amiga del Petit Príncep, força orgullosa; l’altra visita va ser la de dues monitores que es van incorporar ahir a la colònia, la Bea i la Eva.

Després de fer els nostres estimats serveis vam començar l’activitat de matí, la bandera. No era la bandera tradicional sinó que apart d’agafar la bandera i prendre cues també  havíem de tacar els rivals amb pintura, els quals anaven tapats amb una bossa blanca. Quina calooor! Els dos grups van tenir premi; el premi al més polit i el premi a l’equip que va aconseguir la bandera.  

I quan ja teníem el nostre estómac llest varem entrar a dinar i com sempre vam acabar ben tips amb el menjar tan i tan deliciós que ens fan a la nostra casa de colònies, el vull repetir sona gairebé a totes les menjades. 

Vam agrair la piscina després d’una calorosa hora lliure la qual vam passar jugant a futbol, parlant fent cartes o jugant pels boscos al voltant de la casa.

Després de berenar tots els nens de l’Apassomi esperaven l’activitat de tarda, però varem presenciar l’arribada del frà Jordi, força conegut per més d’un. Així que ens varem dividir en els nostres grups de sempre i vam fer una sèrie de pregàries i ofrenes. Mentrestant uns feien això i la trobada del grup, altres es posaven ben guapos i nets a la dutxa i al inrevés.

Al acabar això varem fer l’eucaristia, com es fa habitualment als diumenges. Però no va ser una eucaristia com totes les altres, el nostre frare ja portava ben preparat el nostre centre d’interès, i va parlar sobre el vanitós i altres característiques dolentes que tenen els personatges amics del Petit Princep.

Després de sopar vam fer com cada nit la trobada de la colònia abans d’entrar al Bingo que havíem preparat. I després cap a dins, un Bingo de luxe amb dues presentadores molt guapes. I entre línia! I Bingoo!! Vam aconseguir xuxeries i vam respondre preguntes. I els guanyadors... Un viatge a Hawaii!!

Després d’això vam anar a dormir ja que la reflexió i pregaria l’havíem fet durant la missa.

Una forta abraçada a tots pares i mares !! I fins demà!