dimecres, 10 de juliol del 2013

Dia 5- El dormilega



Estimats seguidors del dia dia de les colònies!

Esteu tots bé? Aquí, com ja podeu imaginar, estem més que bé! I amb moltes ganes que cada dia sigui com d’anterior. Ja hem arribat a l’equador de les colònies, i sembla que cada vegada, tan monitors com nens formem una pinya i estem molt més units!

Ahir després de despertar-nos i esmorzar a l’hora de sempre va aparèixer la senyora Dormilega, la qual semblava molt cansada. Ella ens va explicar que s’havia de despertar perquè a la nit tenia festa i que haviem de fer una poció i una obra de teatre per fer-ho.

L’activitat de matí va consistir, doncs, en fer un cocktail  amb sucs de fruita i més decoració, i després veure’ns-el al mateix moment que la dormilega. Seguidament vam començar a preparar l’obra de teatre en la diferència d’hora entre acabar de fer els cocktails i el dinar.

Poc després de dinar i quan vam acabar l’hora lliure i la piscina, ens vam dirigir cap al voltant de la bandera, on va aparèixer la dormilega un altre cop. Aquesta que semblava molt exaltada va començar a moure’s i a embrutar-se així que vam decidir fer la gimcana “guarra”, on, com podreu veure a les fotos els vostres nens van acabar més bruts gairebé impossible. Xocolata, pintura, farina... Quina potinga!

Al acabar això vam passar primer per sota la mengera, d’aigua geladíssima i quan ens havíem tret una mica de brutícia de damunt cap a les dutxes. I abans d’anar a sopar, l’assemblea de grup.  

Quan ja havíem sopat vam comentar els fets més rellevants del dia a la trobada de la colònia, i després d’això va aparèixer el dormilega un altre cop, per presenciar les nostres obres de teatre. Sí així va ser l’activitat de nit va ser la representació de les obres de teatre dels nens, en les quals tan monitors com ells mateixos van riure moltíssim.

I després de mirar una estona les estrelles varem passar a fer una de les millors relfexions d’aquets cinc dies de colònies... la més emotiva, tothom va penar en tothom, en totes les persones especials per a ells... que bonic!

I com sempre el bona nit bon germans ens va acompanyar fins al llit!

Avui toca excursió! Els nens van amunt i avall amb la maleta preparada la gorra i amb la cantimplora penjada!

Per cert, demà el blog s’escriurà a la tarda, ja que el seu redactor marxa amb els grans, que van a dormir lluny de la casa! 


Una forta abraçada a tots!