dimarts, 9 d’agost del 2011

Campaments d'Estiu 2011

Van ser uns dies de "cinema"!! Sí amics, l'any 2011 vam viure uns campaments a l'alçada de les estrelles de Hollywood!

...i es que, durant aquells deu dies de campaments, vam recórrer el "Camí de les Estrelles", tot fent una competició entre tots els participants.
Cada dia, un gènere de cinema se'ns presentava al davant: cinema d'aventures, infantil, de terror, de comèdia, musical,... i el dia avançava entre proves, enigmes i altres reptes a superar.
Fins i tot, el darrer dia, vam preparar, interpretar i enregistrar un petit "Lip-Dub" que va ser la prova definitiva que, el cinema, estava fet per nosaltres!

A banda de gaudir d'allò més de totes les activitats i propostes relacionades amb el 7è art, també vam saber disfrutar d'un campament fantàstic: era el primer que tenia aigua calenta!! Cada dia anàvem al riu: quina passada de riu... baixava d'allò més i hi havia ràpids, remolins, basses,...
També vam fer una bona excursió, que ens va permetre fer uns quants pics i arribar a la Vall de Núria.
D'activitat extraordinària, iniciativa estrenada l'any anterior amb un "rafting", vam anar a fer barranquisme... quina fila fèiem uniformats amb els vestits de neoprè!
Va ser un any que vam filosofar d'allò més, teoritzant sobre què era un "bucle sense fi" i descobrint un amic que ens va acompanyar tot el campament "el gat rumba".

El darrer dia, després del lliurament dels Òscars i després de gaudir d'una "discoteca" fantàstica, vam acomiadar a en Dani Benítez com a participant de Campaments "Apassomi per sempre..." recordeu?

El nostre Lip-Dub, anys després, va guanyar el premi "Panyoleta d'Or" al concurs de Curtmetratges del MCECC Lleida.. Felicitats a tots!!!!