dimarts, 17 de juliol del 2007

Colònies d'Estiu 2007

Un bon dia, els prop de 80 nens i nenes de les Colònies d'Estiu 2007 van rebre, a casa seva, una misteriosa entrad cremada!!!
Així començaven les Colònies d'Estiu 2007. Una entrada cremada? De que es tractava? Era una entrada a un espectacle? Quin?

Moltes preguntes se'ns plantejaven quan, ja a la Casa de Colònies el Collell, a Santa Maria del Corcó, vam començar a treure l'entrellat d'aquest misteri. La primera nit, un camí de cendres ens va conduir cap a dos personatges per nosaltres desconeguts: un parell de pallassos: en Pierrot i la Floreta.
Els pallassos estaven molt i molt tristos, plorant amargament. Ells van ser els que ens van enviar les entrades cremades. Amb això ens volien demanar ajuda. Ens van explicar que se'ls havia cremat el seu estimat i apreciat Circ. Calia que algú els ajudès aixecar-lo de nou... i allí erem nosaltres, disposats a fer el que calgués.


Ens vam orgnitzar en diversos grups: els ballarins, els domadors, els músics, els mags, els malabaristes, els il·lsuisonistes i els equilibristes. Tots vam treballar de valent amb aquest bonic objectiu: recuperar el Circ.
En Pierrot, cada dia, ens anava enviant les pàgines del seu diari: allà podiem veure què calia fer per muntar el Circ.
Primer que tot, ens vam posar a treballar per muntar una gran carpa... pocs ens imaginavem que quedaria tan i tan bonica quan la vam acabar. Calia elaborar els instruments necessaris per a l'actuació (barrets, cintes de colors, ombres xineses,...). També calia fer la publicitat de l'estrena... tot un munt de coses per poder estar apunt per la gran estrena.


Els dies prèvis a la inauguració del Circ, tot eren nervis i corredisses: assajos, ultimar els vestuaris,... tot perquè l'estrena fos el més lluida possible!
I... i tan que ho va ser! L'espectacle va ser un èxit! Vam arrencar els aplaudiments de tots i totes. Ens vàrem quedar amb la boca oberta en veure com de bé ho havíem fet. Va ser genial!


Quan vam acabar el circ, però, calia desmuntar-lo i recollir-lo. Després d'unes emocionants votacions, França va ser el país elegit on enviar el nostre Circ.
L'última nit, en Pierrot i la Floreta van venir a buscar, personalment, el nostre Circ, i una gran festa de comiat, va acabar, no només amb l'aventura del Circ, sinó també amb l'avenutra de les Colònies.



Cal dir, però, que paralelament al muntatge d'aquest gran Circ, també haviem de buscar temps per fer tot allò que es propi de les Colònies: una estona de bany a la piscina, els serveis, les estones al menjador (que per cert, el menjar estava boníssim!), les trobades de Colònia, ...


També cal recordar, que en les Colònies 2007 vam fer un nou amic: en Jesús! Cada dia li enviavem una carta per explicar-li com havia anat el dia i per comentar-li que haviem aprés i com ens ho estàvem passant. Va ser fantàstic.
Un any més, van ser unes colònies memorables, que de ben segur, tots guardarem al nostre cor!